CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, September 29, 2008

wallaaah~

td aku dh mula mengemas rumah serba sikit..
huhu..
rumah aku pun dh mula ramai org..
abg2 ramai yg dh balik..
so, rumah ni jd sgt2 riuh..
biaselah kan..ramai bdk2..best sikit...
hehe..
kteorg pun dh mula anyam ketupat..
tp aku tak anyam lah..
aku tak berape pandai nk menganyam..
tau step awl2 je..pastu ble dh berbelit2 tgn ni..
aku pun lost..
dh tak tau nk selit mne daun tu..
hahaha..
tgok org lain buat, laju jek..
mcm best je ble terer anyam ketupat ni..
aku ade gak try raya2 lepas..
tp hampeh jek..
td pun try lg..tp..gagal lg..
wawawawa..
mcm bola sepak takraw pun ade..
hahahaha :D


ni ketupat yg separuh siap..nnt nk kene ketatkan lg..
kalo ketatkan, sng la..aku leh buat..
hehehe

abg pu ngan kak lin buat ayam percik! sedap bangat..

ni mercun dan bunga api milik ayip...
kedekut btul dia tu..org len tak leh amek..hehe

comel tak sye..?
mata bulat..kepala bulat..hanis hanis..
cm lelaki lak maksu tgok..hehehehe..


erm ble dh ramai org ni kan..
aku rse susah betul nk study..
serius..
bising sgt lah..
tak tau nk sembunyi ktne..
aku takle study tmpt bising..
susah nk masuk..
haizz..
dugaaaannn..
hai la mambang!
kdg2 lps sahur aku study kejap..
sbb time tu bdk2 tak bgun lg...
tu pun kejap je..
lps beberapa helai aku bace..
dh terlelap..hahaa..
mmg dugaan utk aku..
dh la byk cter best2 kt tv..
geram nyee!!

haiz..
pape pun, aku kene study gak!
exam tu penting!!!

1 cakap-cakap:

thisisputeri said...

abg pu n kak lin. bila masa pulak kak lin dtg umah kak b? hehhe..selamat hari raya kak. maaf zahir & batin :)