CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 17, 2008

ape yg ade dlm pikiran aku skrg ni?

raya tak lama lg..
aku tak sabar nak balik kampung..
bosan ar puasa kat cni...
kat kampung leh mkn sedap2..
leh tgok sepanjang jln dipasang pelita..
best tuuu..

kali ni aku balik raya ngan abg yet..
yeah!!
tak perlu naik bus...
benci naik bus..
haha
serius..
aku tak reti naik bus sorg2!!!!
hahahahahaa..
kene ade kwn bru boleh...

tapi..
nnt nak balik smula ke shah alam pulak yg jd masalah...
abg yet ngan abg pu balik kampung is3 meke mse raya ke 3 then terus balik ke rumah msing2..
nnt aku nk balik ngan sape..?
ngan abg bi a.k.a gonzales?
dia balik kedah ble pulak?
tiket bus mst dh hbes..
bdk2 u lain pun cuti smpai 5hb..
aku tak terpikir lak kene beli tiket bus awl2..
adeh..
dh la 6hb exam..
uwaaa..

cmne ni syafiq??
syafiq, ank sedare aku tu pun tak tau nk balik mcm mne..
hahaha..
smlm dia cdgkan supaya kteorg balik naik flight..
hohoho..
bersemangat btul bdk tu..
tiket tu pun kene booking gak afiq oiii..

haizz..
agknye ade yg terpaksa hantar kteorg berdua balik nnt..
hahahhaa..
masalah
masalah
hidup aku ni tiap hari ade je masalah yg melanda..
nsib takde ribut taufan...

kui3..





3 cakap-cakap:

infins said...

Hahaha... utk rekod.. tiket airasia pada 5hb Okt dari JB ke LCCT masih ada lagi.. RM70 tak termasuk lain2 hidden charges

infins said...

Perlepasan
Johor Bahru (JHB) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)
05 Okt 2008 AK 6352
Berlepas 0925 Tiba 1010
123.50 MY

RM123.50 jumlah semuanya.. haha

HMS said...

hahahahahhaa...
mcm confirm je nk nek flight!!
wakaka..

terima kasih bebanyak tgok kan tiket..hehehe