CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 23, 2008

post without title~

hari ni last cls utk subject pathology II ngan parasitology III..
mse cls patho..aku punye lah ngantok yg amat..
bosan pun ade..

ape yg sir ajar, aku rse msuk telinga kiri kuar telinga kanan..
aku salin je ape yg sir ckp tanpa fahamkan..
dh la td duk blkg..

kteorg kalo duk blkg, mmg hbes ar..(kteorg tu aku, pu3, kak lin ngan kak ayu)
tak concentrate..cume kak ayu je yg mcm serius..
gare2 bosan+mengantuk, aku siap main lukis2 lg..kwn2 tulis ape yg sir ckp, aku main lukis2!!..
lps tu..sir ade lukis gmbr substrate..aku nmpk mcm bulan sabit..
sir lukis antigen, aku nmpk mcm ketupat!!!

hahahaha..
mood raya sudah melanda dlm otakku..

serius tak sabar nak balik kampungggggggggggg..huuu
rse mengantok berkurangan ble sir wat lawak..
mmg gelak hbes ar..sir kalo wat lawak, muke slumber jek..
kteorg yg gelak2..
hai sir sir..


lps cls patho, cls parasite pulak..
ade kuiz..tak rse mengantok..
lps hbes kuiz je..terus salam miss, mintak maaf kt dia..
kteorg ni kalo miss slh sebut sesuatu perkataan tu...
kteorg ber4 akn gelak..tp bkn la gelak kuat2..
kteorg tahan2 gelak..
mmg nakal gle ah..

miss pun perasan kteorg ber4 ni dok gelakkan dia..
sbb tiap kali kalo dia sedar dia slh pronounce, dia akn tgok kteorg ber4..
time tu mmg kteorg dh tak tau ah cmne nk sembunyikan muka..
hahahahahhaa..
nakal kan kteorg??


so, td aku pun mintak maaf..
dh last class kan..kene lah mintak maaf dan berterima kasih dgn ilmu2 yg dia ajar..
sbb lps ni kteorg dh tak jd student dia lg..
nseb la miss ni ok..dia pun same gelak ble aku bgtau sbb ape kteorg gelakkan dia..
gle berterus terang kan aku ni?? heheehe
..

dgn sir pun kteorg slalu gelakkan jgk..
hahahhaahaa..
takde sorg pun lecturer yg terlepas dr digelakkan oleh kami ber4..
gler nakal..lalalala~

esok kteorg akn minta maaf kt sir pulak..
esok jumpe sir lg..ade gathering..


ni lah sir yg aku ckp kan..Sir Mathan Mohan Chelladorai,lect Pathology I and II kteorg..
ni lah kami ber4..ank dara pingitan yg nakal2..huahuahua

ok lah..
that's all for today~





10 cakap-cakap:

ayu said...

hahaha...mmg lwk..sjk dr dlu kte b4slalu je perhatian kn??(lctrr je la)...hehe..

tp plng x dpt dlupakan..stiap kali diorg tgk muke kte blk,kte bwat2 muke mcm org x b'slhkn?haha...bwat2pndg bwh la,kiri-kanan la..pada hal, dlm ati tu mcm nk pecah je...

~.::b e e::.~ said...

hahahahaha...
mmg pun..
time tu tak dpt nk thn gelak dh..
ketap bibir jelah bg tahan gelak..
lps lect tak tgok lg, bru lps gelak tu..

hahahahhaha..
kesiannnn..
setiap lecturer sume nk share ngan kte kan kalo kte gelak2..
teringat kt miss yas..
heee

thisisputeri said...

apa2 pun kak nurlin paling tak leh coverline. hahahah!! jln ckt kak!!

~.::b e e::.~ said...

hahahahhahaa..
lawak gle ar care jln kak lin..
hahahahhahaa (nk guling2)
tak pernah b tgok org jln cmtu..
huhuhuhu..
kak lin kak lin..

laju gle dia jln time tu..
kalo korg perasan lah kan..
miss pun mcm sengih2 je mse tgok kak lin jln...
ni ape yg b perasan lah..
hahahahahah

1 said...

:) hepi to be succeed.

~.::b e e::.~ said...

aha..
thanx

Anonymous said...

bee, awk final yr ke thn nih? sronok bce post awk. haha~ da lame tinggalkan biologi... tetiba rse interesting plak. =P

~.::b e e::.~ said...

hahaha..thanx yun..slalu2 lah singgah ye..sume cter kt blog b ni best2..:p hahaha~

a'ah b dh tahun akhir..
biology?
interesting bangat!!
wakakaka~

thisisputeri said...

muka kak ayu paling nakal dlm pic tu. kak lin! jln please..hehehe..

~.::b e e::.~ said...

hahaha..
dh la tertido dlm bus..
nseb dia sedar..
haaha