CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 9, 2009

helllooooooo...........!!!!!!!

yeah..
lme sungguh tak berceloteh kt cni..
sebulan tak check blog..tak check email..fs..dan mcm2 lg..
aku sibuk cket kt umh..
pastu line internet kt umh aku ni pun suam2 kuku jek..
broadband aku pulak, aku suspend utk 3 bln..
bru skrg aku active kan balik..
yelah, dok kmpung..bkn ade keje sgt nk gune internet..
drpd aku kene byr beratus2 hinggit tiap bln tnpa menggunakannya/guna utk jangka mse yg kejap, baik aku suspend..
so kalo ade nk gune internet, aku dial up jelah..gune talian tepon umh..
tu yg kdg2 bil tepon melonjak naik..:p
tp tu utk bln pertama aku cuti kt umh..msuk bln ke 2 dn seterusnya dh kurang..

haiz..
kejap je dh 3 bln aku dok kt umh..
mggu ni last aku cuti..
15hb aku dh msuk skolah blek..
rse mcm mls pun ade..
hurm..hrp2 otak aku fresh lg..
sbb aku rse cm dh berkarat je..:p
ehehe..22hb ni pulak aku dh start clz..agknye utk course bru aku ni aku jumpe lecturer mne ek??
skrg yg akn mengajar aku sumenye muka baru..lalala..

aku skrg ni tgh dftr utk ptptn..tp line dia bz la pulak..
hurm..kali ni aku berhutang..dulu abah bayaq..
disebabkan kos blaja aku dh meningkat sgt2..aku gune la talian hayat ke2 ini..hahaa
talian hayat yg pertama dh takleh gune..sian abah aku nnt..

ok lah..
aku dh ngantok..
esok ade test...harap2 la lulus..
amin~


3 cakap-cakap:

dafina afiqah said...

semoga beraya dlm plajaran ea maksu :))

mak uda said...

semuga berjaya test tu....

bapakboboy said...

makusu.. blaja rerajin ea.. jgn peluk boboy jer..