CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 26, 2009

kembali ke sekolah~

helloooooooooo~!
skrg aku dh kembali ke sekolah..yuhu..
aku ade mse 2 tahun utk hbeskan course ni..
msuk blaja je aku terus start sem 3..
sem 3 ni ade 5 subject..
subject2 yg aku amek ialah clinical microb,organic chem,clinical biochem,anatomy&physiology I dan jgk instrumentation..

rsenya yg paling tough, clinical microb kot..
lecturer dia lg lah..waaa..
msuk cls tu, terus sakit jantung..
1st cls dia dh bg assignment ngan homework..
mse cls kedua, ade lah dlm 3 org yg kene halau..
yg ajar aku ni pangkat doktor..dia sgt hebat..senior mmg takot ngan dia..cm aku jgk..
kui3..sesape tak ikut arahan dia, hbeslah..
dia akn aim muka org tu smpai last sem..
antara perkataan yg dia slalu sebut ialah "u may leave!" "get out from this class!"..bla bla bla..
doctor ni suka pggil student ke dpn pastu kene jwb soalan2 dia..sampai la dia puas hati ngan jwpn2 kte, bru dia suh duduk..

walaupun dia garang, aku suka cara dia mengajar..
sume ade dlm kepala dia..takde nk tgok2 buku..LCD or whatever lah..
dtg kelas bwk hand bag je..takde buku langsung!
sesuailah dgn pangkat dia..Doctor..
dia ni org India sane..care dia ckp pun lain cket..kalo nk tulis notes tu, mmg kene dgr btul2 dia ckp..dia ckp pun laju..selaju mungkin tgn aku bergerak utk tulis notes krn dia tak akn dan tak pernah bg handout..ape yg dia ajar, yg dia ckp, tu lah yg kteorg akn tulis..
lps ni aku nk try record lah..tp hrp2 tak kantoi la..wahaha..
hbes la aku kalo kantoi..hurm..

utk sem ni, sekali lg aku membuka buku hikmat..
buku ape?
buku anatomy la..yg tebal gaban tu..
abg pu siap suh belikan utk dia lg tuh..
p/s: bce ke nnt? :p hahaha..oh ye, buku yg b order ni maybe lain dr buku yg abg pu tgok tu..tp still menarik..dan buku ni hargenya seratus lebih kot..so, sila2 lah bank in kan duit ye..duitku mcm air mengalir..laju jek alirannya..:p ~!



ok lah..that's all for now..
bubye~

6 cakap-cakap:

dafina afiqah said...

ohh buku yg tebal nk angkt rase cm nk teberak 2 k ??
huhuhuhh..
pcah pale!!

kartun said...

ok komen leklok ni eh...
wah awk mcm bz je nie..ok x? =)

Gonzales said...

Subject makin lama makin susah... belajar rajin-rajin

Syafiq Kamaruddin said...

wahh. mcm best je lecturer tu.

infins said...

Cakap pasal lecturer india ni, teringat masa kat UTM dulu masa subject option. Ramai bebudak tak nak amik subject tu, so kitorang ni la yg terpaksa amik sebab subject lain dah penuh. Lagi satu sebab lecturer ni ajo dalam BI.. pulak tu cakap dah la tak clear, sebutan A jadi YEH... haha..

Syafiq Kamaruddin said...

moksu, register kat youthsay ni moksu.

http://youthsays.com/go/j3d