CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 30, 2009

tepon oh tepon~

pernah tak korg dpt calls dr org yg slh no?
mst la pernah kan..
aku ni dh selalu sgt2 dpt call dr org yg tah pape..
bru2 ni ade la sorg gurl call..
berapi jgk telinga aku mse mule2 dia ckp tu..

"hoi minah..kau ni perempuan tak tau malu ke ape ha?! suke2 nk curik pakwe aku..*&%#@#!"
oppss..ape ni..takde hello2..main terjah cmtu je..
perghh..sbr b sbr..
ble dh hbes dia mencarut sume, aku pun tye lah..
"sape bf awk?"
"wat2 tye pulak..aku tgok msg kau byk kt nset hanip..kau jgn cari psl eh!.."
"ha..? hanip? sape tu? knl pun tak.."
"tipu! kau jgn nk putar2 eh!"
"haiz..sye ckp leklok ni..sye tak knl pun bf awk tu..awk slh nombor kot.."
dengan angkuh nye dia bercakap "takkan la aku tak reti bce nombor!"
"ok...kalo awk reti bce nombor, awk sebut kan nombor gurl yg awk kate cube nk rmps bf awk tu.."
ble dia sebut tu..aku dgr btul2 sambil tu aku nk tergelak pun ade..aku ulang balik nombor yg dia sebut tu..
"ok..nombor gurl tu 013-2757 *^#, nombor sye 013-2757 ^#*..hurm..awk ni reti bce nombor, tp mata awk juling koowttt..sampai salah dail..3 nombor belakang tu slh..lenkali bukak mata tu bsr2 sikit! one more thing..ckp tu leklok cket..anak dara tak elok mencarut..tak manis!"
amek ko..geram aku! terdiam dia..
last2 dia ckp "sori"
aku bls " ape sori2..naik lori ar.bye!"

hurm..
selalunya no maxis aku lah yg slalu jd cmni..
celcom bru 2 kali kot..
kedua-dua nombor aku ni berulang2..
tu sbb byk dpt pggilan yg slh nombor..
ade tu sape tah siap ckp lucah2 ngan aku pg2..huh! gler btol org malaysia skrg ni..terutama yg melayu..
tah pape jek..sexual harassment!

oh ye kwn2..wat mse ni nombor maxis aku tak aktif..
nk msg or kol, gune no celcom ye..

okides..
sekian~

10 cakap-cakap:

~.::b e e::.~ said...

sory fren..comment anda terpaksa sye delete..ble dia baca msti dia kecik hati..after this jgn wat lg mcm tu..sye tak suke..comment awk tu bkn sye sorg yg bce..org lain pun bce jgk..so,comment baik2 ye~ terimas

~.::b e e::.~ said...

sory fren..comment anda terpaksa sye delete..ble dia baca msti dia kecik hati..after this jgn wat lg mcm tu..sye tak suke..comment awk tu bkn sye sorg yg bce..org lain pun bce jgk..so,comment baik2 ye~ terimas

~NUR 'atieqah' ~ said...

kak bie~
shayer pown melalui perkare yg same
tp tak ah teru cam kak bie
tp yg pelik~
atieq no celcom
aih~
annoying!
ngee

~.::b e e::.~ said...

hihihi..sabo jelah kan..

mak uda said...

tu tandanya dia sayang sgt kat byfrend dia sampai buta mata dan hati.Tp agak2nya bf dia sayang tak kat minah tuuuu?......

BoBoY said...

kalo ad yang saje2 dail wat2 tersalah no, bgtau kat org ea..=P.. siap diorang!!!

~.::b e e::.~ said...

to mak uda:
ni kak normah ek? hahahaha..tah ler..tak syg kowtt..sbb ade byk msg gurl lain kt nset laki tu..kikiki

to boboy:
ahaks..awk nk watpe boboy? nk mkn diorg ek? :p

dafina afiqah said...

gila arr minh uhh!
giler mengoryan agknye!

~.::b e e::.~ said...

hehehe..tah lah dia~

atok said...

erm..sorry..