CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 15, 2009

(=.=)v

td siang merupakan cls aku yg terakhir utk sem ni..
kejap je dh hbes sem3..
rse cm bru je msuk hr tu..
mmg bru pun..msuk blaja 22hb jun then bln 9 dh hbes dh..
aku final exam 29hb, 2hb,5 ngan 8hb oct nnt..
smpt la raya seminggu.ehehe

td jugak last cls ngan dr.p
hrp2 paper aku sume ok2..
aku takut je ngan microb ni..
ish3..
tiap hari kene maki hamun ngan dr.p tu..
ade je yg tak kene kt cls kteorg tu..
td dia mrh sorg bdk ni..sbb bdk ni slalu ponteng cls dia..
dia mmg akn igt muka stiap student yg dtg atau skip cls dia..
sblum ni dia tak pernah amek kedatangan..
td jelah..utk kedatangan bdk tu..dia terus potong nama student tu..
then she said "be prepared to see me in November.."
korg tau ape mksudnye??
dia dh pun menggagalkan bdk tu..meaning bdk tu kene REPEAT paper c.microb..adoyai
sadis~ takut deh~
dr.p mmg mempunyai kuasa veto kt U aku..hohoho..
gerun beb! kalo dia senyum2, jgnla mudah rase gembira..senyuman dia selalunye menghina.
wakakaka.tp aku suke cara dia mengajar.cuma kdg2 dia tersalah jgk..
biaselah tu kan..takde yg perfect..

stop cter psl study..
skrg cter psl balik kg..
balik kmpung nnt aku tumpang abg b..
dia suh balik sekali...
aku no hal..ticket bus tu burn gitu jelah..tkleh jual balik..
so aku balik khamis mlm lah nnt..
abg b akn sggh shah alam dulu..amek aku kt umh abg yet..
yeay!
takdelah aku tggl umh ni sorg2 smpai hr sabtu..
hoho..

td ptg aku buka ramai2 ngan puan hajah ngan mentee2nya..
aku ngan kak ayu ni penyibuk je..heheh
dh ramai yg tak nk dtg..kteorg berdua pun join lah..
mkn free..
diorg yg tak dtg tu dh byr rm10, tp tak nk dtg..rugi jek..
aku ngan kak ayu jgk yg untung..hehehe
tp cm kesian gler la td..
tak ramai pun yg dtg..
smpai ade sorg mentor tu merajuk..huu
tak patut tak patut..

ok lah guys..
pd abg2 ku yg nk balik kmpung tu..drive elok2..
pd kwn2 sume..jge kesihatan..pas raya exam woo!
to atiq..congrats dpt pergi egypt wat medic..kte nk pergi jgk!!!!!!! heheh..smoge berjumpa lg pd thun2 akn dtg..insyaAllah...

3 cakap-cakap:

infins said...

Muat ke tumpang kereta abg b tu?
Kami balik BP raya ke-2.. harap2 ada lagi la lauk dan ketupat raya tu.. hehehe... kalau lauk raya pertama dah abis, mintak masak second round raya ke-2 pulak...

~.::b e e::.~ said...

hoho.org pun risau gak..tp abg bi kate kejap je..una pun duk dpn..so kt blkg 4 org..

nnt b ckp kt mak.

dafina afiqah said...

xderk scnd round ea..
harap maklum
hahahaha