CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 6, 2009

sahur di kfc..

disebabkan umh aku ngn kfc hanyelah seberang jln, maka kteorg plan nk sahur di kfc..
dh lme plan..tp amatlah pyh utk kami laksanakan kerana sgtla susah utk bgun awl pg dan seterusnya berjalan mengharungi titis-titisan embun..
eyh.apesal aku berbahasa pulak kali ni..?

smlm, sblm tdo kak ayu dh pesan nk sahur kt kfc..pkul 4 kene bgun..
ok..aku mintak kak ayu kejutkan..
antara ber5, kak ayu lbh bersemangat..
kalo dia bgun, yg lain mesti bgun..
so..
td pg kak ayu ketuk2 pintu bilik ni..
selagi tak bukak pintu, selagi tulah dia mengetuk2 pintu ni..
dh la ujn turun renyai2..lg mls aku nk bgun..
tp kak ayu kata pakai payung..
aaa..dh tak dpt nk bg alasan lain..

dgn sejuk2 dan mata yg kuyu, kteorg ber5 (kak ayu, kak ain, kak lin, mary & aku) pun mulalah ekspedisi pergi ke kfc..
ekspedisi konon..padahal dkt jek..
hahaha..
jln sgtla lengang..rasa mcm jln tu kteorg yg punye...
kt kfc pun tak ramai org time tu..
mse tu dlm pkul 4.45am kot..
kteorg pun order menu pg kfc..

aku order bubur+hot tea..
sedap buburnye..cm bubur mcd gak..
kwn2 yg len mkn ns lemak..pun sedap gak..
cume smbl nye sikit sgt..tak puas..

*aku takleh upload pic kt cni..
dunno y..
pic tu jd terbalik ble upload..kt file ok je..hurm..

2 cakap-cakap:

infins said...

kitorang sahur tadi dgn roti bakar dgn kraft cheese dan air milo jer..... bedal jer..

~.::b e e::.~ said...

haha.bedal je..asalkan bgun sahur..