CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 26, 2009

i wish i did'nt have any homework........

i've been busy busy busy as usual..
manyak keje loh..
dlm mgu dpn ni je aku kene hntr 6 lab reports and 2 assignments..
quiz pun ade gak..wawawa..

mid term exam dh hmpir..
aku tak ready pape pun..tak smpt nk study kalo dh byk keje nk kene wat..
dh la subjek sume susah2..
lg2 microb tu...waaa!!
eh.silap..
actually subject ni tak susah mne..
cume soalan ngan markah tiap satu tu tak balance..
bru2 ni lah, kuiz dia..
jwpn utk soalan dia 2 3 baris je..tp markah 10!!!!!!!! aku pun ape lg..tmbh ape2 yg patut..
sbb tu..

FURTHER READING IS COMPULSORY AFTER LECTURE!!!!!!!

dia pnh ckp, kalo kte bg jwpn bagus mne pun kt soalan dia tp takde pape notes tmbhn, dia akn bg B je!!!
wawawaa..
aku tgk soalan past year utk subjek microb..ish3..
tak dapat nk kate ape..
1 soalan 30 markah..mau tercekik tgk..
huhu..

ok lah..
mau smbung wat assignment..lukis2, kaler2 lg..
toodles!

1 cakap-cakap:

dafina afiqah said...

peh..
giler bnyk!