CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 19, 2009

yeay! tak sbr nk tggu 27hb!

btul aku ckp...
hr isnin hr tu..sunyi gler..
kwn2 rmai dh takde..
tggl bbrape ketul je..
huhu..
keadaan ni membuatkan aku tak sbr nk hbes kan praktikal ni cpt2!!!

aku tak sehat~
dr lab microb lg aku dh sakit tekak..wat kes TB..abeh lah aku..hrp2 tak berjangkit.amin~
dh la thesis pun psl TB..huahaha..
bhye TB ni..sng berjangkit..
aku main ngan sputum (kahak) org..
mcm2 kaler..yg cair nye..pekat lg likat pun ade :p..

utk 2 mmgu yg terakhir ni aku ngan nat msuk cytology lab pulak
kt lab cyto aku dh batuk2..ngan sakit lidah nye..pns dlm org kate..
nk mkn pyh..nk ckp lg la pyh..
nk wat keje pun cm takde mood..
dugaan~

staf kt lab tu sumenya best..buat lwk je..
lwk tah pape..tak leh blah cter dpn aku :p
staf kt situ sume cm rock..
wat keje tak kesah pun psl keselamatan..
aku yg takut..
mse tu ade gune xylene..dh la xylene ni bhye..
kalo hidu lelame leh jd mandul..
aku dh tutup2 hidung..sampai nk lemas..
pnt gune tgn..tutup gune lab coat..
hahaha..kakak tu dh gelak2..
last2 aku gune mask..
takut woo~ :p

erm..isnin ni aku ade presentation kt spital tu..
bg students yg dh nk hbes praktikal kt jabatan tu, wajib buat presentation..
hai lah mambang..
tah ape lah yg SO nk soal aku..aku nye title berkaitan ngan Microb..
masak aku kalo tak dpt jwb soalan dia...
mst kene bebel nnt..
lalalala..
kalo korg nk tau..student sume takut ngan SO ni :p
aku sje je cari nahas, pilih tjuk berkaitan microb..hehe..

ok lah..
insyaAllah sumenye ok~
chaiyo b!

9 cakap-cakap:

mak uda said...

kesihat kena jg,jgn abaikan faktor2 keselamatn kesihtan utk jnka pendek dan panjang.munkin tak ada kesan wat masa ni tp akan dtg tak tau,klu diorg x nak ikut peaturannya,biokan diorg.

infins said...

aah.. betul tu.. nak buat apa tunjuk hero kalau nanti kemudian jadi kero.. haha..

all the best...

~.::b e e::.~ said...

hahahaha..btol btol btol..
thanx!

Gonzales said...

Tentang presentation tu, present dgn confident. Then, everything will be OK.

boboy said...

ha!! u must know everythin espcially yg ad dlm slide tu.. tgk kat audience.. nanti kena sound cm sy ms present research proporsal tu.. hahahahhahahahaahahhahah

~.::b e e::.~ said...

to abg bi:
aha..confident dh ade kot..cume takleh speaks loudly..i have sore throat lah..takut diorg takleh dgr dgn jls nnt..
nk pakai mic..nnt satu department tu dgr :p

to boboy:
name sme cm bear sye lah..wakakaka..jgn risau..sye suka bermain mata ngan org..muahahahhahaha :p
(kesengalan melanda)

~.::b e e::.~ said...

terima kasih ye :)

bapak boboy said...

haaaa?? bermain mata dgn org??? wekk! heheh.. gud luck axx! hehhehe

~.::b e e::.~ said...

hahaha..ble mse lak boboy sye ni berbapak? kah3..:p

apekah axx?? hahaha..

tak jd lah presentation td..esok kot..tp SO tu cm bz je..lau tak present pun ok jgk..lg bgus..hehehe