CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 14, 2009

kenangan di hospital serdang~

pejam celik pejam celik jap je dh hmpir 3 bln aku praktikal kt hospital serdang..
huhu..
ble dh nk hbes prak ni bru rse best keje kt spital ni..
staf2 dia ok..kwn2 dr tmpt lain pun ok..
sume nya best!

smlm ade 10 org kwn dr kolej lain dh hbes praktikal..
sedeyh jgk ar..mesti sunyi lab tu hr isnin ni..
aku hbes lg 2 mggu..
haiz..
ble aku ngan geng2 hbes..lg sunyi kot department patho tu nnt!
hahaha..
yelah..kteorg jelah yg kecoh2..
pot pet pot pet..

smlm kteorg bwt jamuan perpisahan...
dh alang2 lg 2 mggu nk hbes, so kteorg yg bdk MSU ni join jelah ngan 10 org lg tu..
mcm2 menu kteorg sediakan..khas utk staff2 kt patho dept..
kenyang meke sume!
hehehe..

hr tu kteorg sume pakai pink!
termasuk lah lelaki skali..Amar je yg pakai pink..Aswan takde bju pink..hahaha
staff sume kate kteorg yg perempuan ni cm Puteri UMNO!!!
wakakaka..
kteorg sehati sejiwa :p

byk pic aku amek..
kteorg sume gler kamera!
tak hbes2 posing..
dpn staff..dpn doktor lg tu!
slumber jek..
wahaha..


ni antara kwn rapat mse praktikal....
jum.me.faezah
hai la jum..msti kte rndu kt suara dan gelak awk yg cm kartun tu! huu..


mcm nurse meke ni!..hehe..
ni pic pd hr lain..sbb bju aku kaler blue..
yah, te'ah ngan na..diorg ni suke benar lah ngusik aku..

ni pun antara kwn yg rapat ngan aku..tp lelaki sorg tu sebuk je..hahah..
from left: mai.tika..
time aku nk slm ngan peluk mai terus aku nges..
mai pun suke hiburkan hati aku..ade je lwk2 dia..
mcm2 gelaran dia bg kt a
ku..!

yg si tika pulak..dia ni leh thn blur..tu yg aku takleh lupa..
hahhaa..kelakar..



ade 2 org je student lelaki yg praktikal kt patho dept ni..
aswan ngan amar..
aswan cm garang..:p aku tak byk bercakap ngan dia..nk amek pic ni pun aku takut2..nseb dia sporting :p
ahaks..

yg si amar ni sng je..dia pun cm perempuan gak..kaki bergambar..
dh la jambu pakai pink..hahahahha :p
(p/s: sory pic dh delete..kene mrh..hoho)

teruk btul perangai..dok atas meja tuh..:p

haha..adakah kamu semua pernah bergambar seperti ini? :p
mcm2 style..nmpk lubang hidung sume org! wkakaka

mne satu jari sye?

mne satu kasut aku ek?

time pakai bju yg kaler sme jek mst kteorg amek pic..hahaha..
slalu gak lah cmni..
~kenangan~

17 cakap-cakap:

Anonymous said...

jeles.. awk amek gmbr ngan lelaki!!

dafina afiqah said...

alamak ada org jeles lea plak,tp susah lea x leh nak ambik gambo dgn lelaki,nti x ada lea kenagan dgn kekwn2 lelaki.tu yg tak syok tu.tp yg penting sendiri punya hati pasti tau kita ni nak sapa,kan mak usu......

~.::b e e::.~ said...

hahaha...btol btol btol :p (ipin's style)

Anonymous said...

hhhhehehe.. baiklah mak ucu..=P.. sape ye yang mak usu nak tu???

~.::b e e::.~ said...

hahhahaa..mstilah sye nk manusia..takkan alien lak kot.ahaks!..;p

Gonzales said...

sat je...pejam celik dah nak habis
praktikal. Masa berlalu cepat bila dah kerja ni

Anonymous said...

bie... ilusm! hehehe

Anonymous said...

bib..gudluck for all.
gembira see awk hepi..smile always ya..

~.::b e e::.~ said...

erm..tu ah..kejap je dh nk hbes..tak sabar woooo!!
nk kembali ke sekolah pulak..muahaha

opss..sapekah yg ckp ilusm tu?? ahaks..

terima kasih krn suka tgk sye gembira.heeee :D

Anonymous said...

wekk.. sapa ntah.. da la tengah jeles ni.. die p main boling ad org yang sy benci.. aaaaaaaaaaaa.....pjuk org jap lg..

~.::b e e::.~ said...

hahahaha..best tau men bowling..strike! strike! strike!
:p
kdg2 cuci longkang jgk..!!! hahahha..

kami said...

baguslah..

kaseh~ said...

sape kami ni?

kami said...

kami kwn awk lah..tp dh lme kami xjd kwn awk.haha

~.::b e e::.~ said...

hahahaa..bleh pulak cmtu ek? sape ye..?ramai kwn..tp tak sume igt :p

Anonymous said...

haha..xpelah..igt jelah kwn2 yg di ingati.ye x.yg x igt tu paham2 jealh yek..

~.::b e e::.~ said...

hahaha..tu lah..manusia ni kene diingatkan..kalo tak, lalai :p