CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 12, 2009

facebook oh facebook~

aku tgh mengumpulkan kwn2 skolah rendah dulu kala..
smlm aku add sorg mamat ni..
nama cam knl..
tp tgk profile pic, mcm len je muka dia..
tp aku add je terus..
lau slh org, delete ar..
haha..

ble dia accept..terus dia tye..
dia nk kan kepastian la kot..
lgpun kt fb aku tak ltk name penuh..
haha..
lawak gler..
dia ayik la tak puas hati..
chatting kt ym..
asyik tye "asal len ek?" "berbeza sgt2" "apesal dulu kau comot?"
hahahahahaha..takleh blah btol..
aku pun jwb la "mse tu kecik lagi..comot la.skrg dh 22..takkan nk comot2 lg kot.hahaha"
dia ni la yg slalu wat aku sakit hati..slalu je cari psl ngan aku..terutama mse drjh 6.
tak sgke leh contact balik lps hmpir 10 thun tak jumpe..wakaka..pdhal duk kampung sbelah2 jek..
smlm borak2 mcm2 la cter kuar.. navy rupenya dia ni..

kebanyakan kwn2 skolah rndh dh tak cam muka aku..especially bdk lelaki..
hehe..
lawak 360!
aku pun tak tau la ape yg dh berubah kt muka aku ni..huhu

1 cakap-cakap:

dafina afiqah said...

ye arr..dlu comot..skng up to date.. :D