CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 21, 2009

ting tong~

hye sume..
aku dh amek result hr khamis lps..
kali ni aku tak dpt DL pown..(dh agak)
agk frust..
tp lebih kpd bersyukur sbb aku berjaya melepasi subject dr.P dgn jayanye..(tp bkn dpt A..takde sorg pun dpt A or A-)..
hahaha..
pointer aku hampir 3.5 la..tp taK smpai sbb dh mati kt tgh2 jln.
kt result aku tu ade A, A-,B+, B..
chantek punya!
hahaahaha

utk subject dr.P tu aku dgr ade beberape kwn aku kene repeat sbb failed..
aduh~!
tak sggup aku nk msuk cls dia lg..
kalo dia kamceng ngn student takpe gak..ni cm musuh je..huahuahua
syukurlah aku lulus..

aku kene berusaha lebih skrg.
susah woo kalo pointer jatuh..ish3!
chayo2!

oh ya..
aku dh tukar nombor baru...
nombor2 lama sudah meninggal...
skrg aku gune celcom bluuuuu
aku nk jd pengguna celcom 019 yg setia.
lalalala
best gak pakai nombor bru..hidup lbh aman..takde gangguan.

daa~

4 cakap-cakap:

dafina afiqah said...

yupp ! tht's true
tht's y i'm a celcom user rite now..
lallala
sush kn jdik org comel mcm kt nie :D
ahahah!

~.::b e e::.~ said...

susah! :D

infins said...

sorry tak main la dgn celcom.. ahaks.. banyak sms spam...

maxis da best.. hik hik hik

~.::b e e::.~ said...

cehhh!!
dulu dia pun pakai celcom jgk.
hbes madu sepah dibuang!
hahaha