CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 29, 2008

our day~

hari ni 29.08.2008 ade anugerah dekan..
-tahniah utk semua-
-semoga jumpe lg utk sem dpn punye award :p-
-insyaAllah-

muka2 ceria slps refreshment :p
ni geng satu batch..except Sunny.

comel tie afiq..haha

peace sunny!! suke dpt bergambr ke suke dpt air kotak?? hehe

with senior Tee San Ni (sunny)..goodbye sunny..lps ni dh tak jumpe dh..huhu

with Nirmal Dewi and Vimala..my classmates



-selamat menyambut hari kemerdekaan ke-51-
-selamat menyambut ramadhan al-mubarak-





21 cakap-cakap:

Anonymous said...

notng i can wrote here..just congratulation to u.im yours..huhu

infins said...

congrats! kekalkan prestasi setiap sem...

ry blk bile?

b i e mohdsaid said...

to anonymous: i'm yours?? sapekah awk ini? haha

to abg pu: thank u..erm b blek rye hr sabtu kot..27hb 9 nnt..

~atieqah~ said...

kak bie!! great congratulations for ur best acievement!!! im really proud of u..im sure u can keep it up..do ur best..have faith in urself..thx for being a great friend..;)

Gonzales said...

Tahniah ibi.
Praktikal nanti buat kat mana?

infins said...

haah.. praktikal kt mana? ada chance x kitorang gi utara nnt? hehe...

dh lama x gi utara...

b i e mohdsaid said...

hahaha..ntah lah abg2 ku sekalian..b tak tau lg dpt ktne..rasenya bp kot..hehe..

tggu lps raye ni..tau lah

b i e mohdsaid said...

thanx atiq! tahniah jgk kerana pointer kamu yg sgt best!! hehe

gk said...

teka teki : ada 3 org sahabat baik. Sering malakukan dan mahukan perkara yg sama. Suatu hari pergi ke restoran dan makan..harga makanan RM25. Memasing bayar seorang RM10..so..cashier menerima RM30..sewaktu nak memulangkan baki..RM5..cashier yg telah mengenali sahabat ini tahu bahwa mereka tidak akan menerima lebih atau kurang dari rakan yg lain. Mesti sama dalam semua hal..so..cashier tersebut ambil RM2 dan simpan. Dia pulangkan setiap sahabat tersebut seorang RM1...dan mereka berlalu dgn senang hati...Summary: maksudnya setiap seorang dari sahabat tersebut cuma membayar RM9 seorang..rite..? RM9 x 3 = RM27..cashier td amek RM2..so..jumlah wang yg sedang berpusing adalah RM29..?
Soalannya: where's another RM1..?

b i e mohdsaid said...

nape kt blog sye ni ade permainan teka teki ek?? heheee..

sye pernah buat soalan ni..tp smpai skrg tak tau jwpn sbnr nye..

Anonymous said...

pergh..i'm yours tu!!

b i e mohdsaid said...

haahhaa..sape tah tu..

tatatititutu said...

jgn jeles..forever tue

akuyanglemah said...

hye tatatititutu..

cmne awk tau tu forever..?

tatatititutu said...

agaknye..hehe.xkn xperasan kot.kui2

HMS said...

ntah le..

infins said...

Hahahah.. nak jawab teka-teki tu senang jer.. abaikan angka RM30 selepas setiap sorang telah menerima RM1 kerana dah tak valid untuk dikira lagi. RM9x3=RM27 tolak dengan RM25 adalah RM2 yang mana taukeh tu pau. ha ha ha... kalau tetap mau ambil angka RM30 dlm perkiraan, sampai kiamat tak boleh selesai...

HMS said...

hahaha..terima kasih abg pu kerna tlg jwb bg pihak b..

hehe

gk said...

pakai talian hayat ker..?? erm..abg pu punya psl..oklah..boleh la diterima..
soklan nie utk abg pu plak..:
kalo kter tgk kat ateh bangunan yg under consturction tu slalunyer ader kren yg panjang gler yg kat blakang dia tu ader batu2 as stabilizer..: soklannyer..camner ler depaorg bwk naik kren tu ek..?? camner lak nak bwk turun..x munasabah la kalo meke tu cantum2 kan..nak troh batu2 tu lg..haizz..! sambil nak g keja ker..or Bibi nak ke kolej ker..pandang2 la kren tu for the clear picture on how that stuff works..gud luck..

gk said...

*construction...( bibi sker perli kalo salah eja..)

HMS said...

hahahaha..consturction..hai la mambang..

tak phm ar soalan tu..
cantum2?? pe yg cntum?
erm..
drive jelah bende tu..

bende tu pun tak pernah tgok..
bkn tak pernah..pernah tp tak igt lah bentuk dia cmne..siap ade batu kt blkg dia..
(blur blur blur)(krek krek krek)